2016. október 6., csütörtök

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} – Sziasztok, Dóri vagyok, függő


Hogy mi is az a {Vigyázz! Kész! Posztolj!}? - Egy magyar blogger-kezdeményezés, amelyet Szilvi talált ki. Kéthetente jelentkezik a magyar bloggerközösség egy része adott témában posztokkal, mindenki a saját szemszögéből megközelítve azt. A csatlakozás módjáról ITT tudtok tájékozódni, az én posztjaimat pedig a menüsorban a VKP-ra kattintva olvashatjátok majd.


A mai témát Ágihanna, a Szelencetitok  bloggere adta, a Hónap VKP bloggere keretében, ez pedig nem más, mint a függőségek. Az enyémekről a hajtás után olvashattok többet.

KÁVÉ


Úgy vélem, rengetegen függünk a koffeintől. Merthogy az egyik függőségem a kávé. Vagyis, a tejeskávé. Már vagy 10 éve minden reggelt egy bögre tejes kávéval indítok. Szeretem az ízesített kávékat. Ha boltban veszem, akkor a Frei Cafe Római mogyorós kávéja és a Manhattani kókuszkávéja jöhet szóba, ha pedig otthon ízesítem, akkor Tchibo Family kávéhoz adok némi fűszert. Ez főként tökfűszer (pumpkin spice) vagy kardamom.forrás: pixabay


SOROZATOK

Mi sem jobb, mint egy bögre kávéval bekuckózni, és belőni a kedvenc sorozatunkat? Talán egy könyv, de most még nem függök annyira tőlük. MÉG.
Szóval sorozat. Jelenleg két sorozatra vagyok rákattanva a régi soktíz helyett. Ezek pedig a Shameless és a Quantico

forrás: Shameless Facebook

forrás: Quantico Facebook

Kíváncsi vagy a többiek függőségeire? Nézd meg:

1 megjegyzés:

  1. Amikor az ember nem elég figyelmes. :'D Jó, hogy múltkor megkérdeztem, nézed-e a Quanticot.:D (plusz épp a ritka alkalmak egyike van, hogy TV-t nézek és még a reklámban is a Qunticot promózzák)

    VálaszTörlés