2015. április 8., szerda

Glamour napi kívánságlista - mozgolódós kiadás

Eljött a shopping-ünnep júúúúúj. 3 éve mindig vásárolok valamit ilyenkor, de sosem tartok nagybevásárlást, általában mindig azt veszem meg, amire szükségem van. Most itthon vagyok, nem Szegeden, így csak az F&F itteni kínálatából tudok szemezgetni, ami elég zsákbamacska lesz holnap. Néhány edzőcuccot néztem ki, főként futáshoz, mert most elhatároztam magam, hogy 30 perc naponta-kétnaponta semmi. Ehhez ad egy kis motivációt a megfelelő felszerelés. :D

Elsőként valami felsőrész kell, és mivel a lila a kedvenc színem, ezért erre esett a választásom:
eredeti ár: 2890.- kuponnal: 2312.-
LINK
Kell egy jó kis nadrág is, erre több alternatíva van, jelenleg korlátozott a büdzsé, így az egyik olcsóbbra esett a választásom:
eredeti ár: 2890.- kuponnal: 2312.-LINK
Továbbá természetesen van a listámon egy táska is, amibe rögtön beleszerettem, és edzéshez is használható, illetve jó pakolósnak tűnik:
eredeti ár: 5490.- kuponnal: 4392.-
LINK
Aztán, hogy sikerül-e beszerezni őket, holnap kiderül. :D

Ti terveztek valamit venni, akár edző ruhát, akár mást Glamour napokon?

5 megjegyzés:

 1. Én tervezek, mert most jöttem rá, hogy most lesz, és én alapból most akartam volna shoppingolni, de nem tudom, hogy milyen kuponok vannak a glamourban, érdemes-e megvennem :D :D Szóval akkor ahogy látom van F&F, h&m esetleg van? dm-rossmann valami általános x százalékos? :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kiskegyedet vegyél, az csak 210 ft. :D H&M van, 20%-os de csak teljes árú termékekre vonatkozik. Rossmanba van 25%-os kupon, ami a 10%-os postaládába dobóssal összevonható. dm-be nincs általános, de Müllerbe van csomó, illetve szombaton Müller-szombat lesz, amikor is a netről kinyomtatott 20%-os kupon csak glmaour-kuponokkal összevonható.
   Teljes listát összeszedve itt találsz:
   http://www.urban-eve.hu/2015/03/12/glamour-napok-2015-tavasz-teljes-kedvezmenylista/

   Törlés
 2. Óh, ezek mindegyike nagyon tetszik :O Most nem tervezek glamour napozni, spórolnom kell új ágyra, de az a lila felső megvett kilóra. Remélem be tudod szerezni őket! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Alapvetően én sem akartam most menni, de megnéztem az F&F kínálatát... :D Köszönöm, én is reménykedem. Drukkolok, hogy mielőbb meglegyen az új ágy! ;)

   Törlés